Mezőgazdasági összeírás

 

A Központi Statisztikai Hivatal 2020. május 15. és június 30. között teljes körű mezőgazdasági összeírást hajt végre „Agrárcenzus 2020” elnevezéssel. A felvétel célja, hogy nyomon kövesse a mezőgazdaság szerkezetében bekövetkezett változásokat, illetve pontos és hiteles adatokkal szolgáljon a hazai gazdaságirányítás, az EU és a gazdálkodók részére, amelyhez az adatszolgáltatók nagyban hozzájárulnak részvételükkel és a pontos adatszolgáltatással.
A mezőgazdasági összeíráshoz a Központi Statisztikai Hivatal összeírókat keres. A felvétellel kapcsolatban további információkat tudhat meg a KSH honlapjáról: www.ksh.hu
Az összeíró feladata a megadott körzetbe tartozó címek felkeresése, azokon a kérdőív adatainak kikérdezése. Egy összeíróra 40-160 cím összeírási feladat jut. Az adatfelvétel kizárólag a KSH által biztosított tableten történik, a kikérdező program által vezérelt módon. Ezért azok érdeklődésére számítanak, akik számára nem okoz gondot a tablet kezelése, van e-mail elérhetőségük, jó a kommunikációs képességük, a munka elvégzéséhez megfelelő (júniusban naponta átlagosan 4 óra) szabadidővel rendelkeznek, és hajlandóak részt venni május első felében egy megadott napon 5 órás oktatáson.
A fenti internetes felületen a jelentkezésre 2020. március végéig van lehetőség.

 

Önkormányzat
Szigliget

Találatok: 97
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd