MEDOSZ Szálloda

Készült: 2010. október 10. vasárnap

MEDOSZ Üdülő8264 Szigliget, Antalhegyi u.103.
Tel.: +3687777500 (05.01.-10.31. között)
Mobil: +36704664332

 

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.medoszszigliget.hu

A Medosz Hotel az Antalhegyen helyezkedik el, közvetlen környezetében a Szigligeti Várnak, 30 perces sétára a kikötőtől és a strandtól. Azon a településen, mely számos művészt, írót, költőt, festőt, szobrászt ihletett meg. Szálláshelyeink- fantasztikus elhelyezkedésének köszönhetően- a település egyik legcsodálatosabb panorámájával büszkélkedhetnek. Különösen kedvező áron nyújtó szolgáltatásokkal rendelkezünk. Szállodánktól kiindulva számos gyalogos, vagy kerékpáros túra tehető. Az elmúlt több évtized valamennyi tapasztalatát és vendégeink visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan alakítjuk szolgáltatásainkat.

Szállodánk, saját 50 fős befogadóképességű különteremmel áll kedves megrendelőink rendelkezésére.

Reméljük hamarosan, mint vendéget köszönthetjük újra. Hisszük, hogy a mindennapok megszokott ritmusából kilépve, egy igazi vidéki, családias hangulatú, fantasztikus környezetben, értékarányosan nyújtott szolgáltatásainkkal hozzájárulhatunk szigligeti tartózkodásának kellemessé és kényelmessé tételéhez.

 

 www.medoszszigliget.hu

 Találatok: 8582
Our website is protected by DMC Firewall!