Felmérés barnakőszén igényekről

FELMÉRÉS

a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igényekről

Tisztelt Lakosság!


A Belügyminisztérium lakossági barnakőszén igényléssel kapcsolatos felmérést végez annak érdekében, hogy pontos adatot kapjanak a településen élő, széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező háztartások számáról és illetve adott esetben az igénylendő barnakőszén összesített mennyiségéről (mázsában kifejezve), mivel a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

Lakossági igénybejelentés feltételei az önkormányzat felé:

  • háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő
  • egy háztartással összefüggésben egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye az adott háztartás
  • egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszén igény legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet.

Az igénylőlap letölthető a település honlapjáról, www.szigliget.hu, illetve személyesen átvehető a Szigligeti Közös Önkormányzati Hivatalban. (8264 Szigliget, Kossuth L. u. 54.)

A fentiekre tekintettel kérem, hogy a barnakőszén igényüket mázsában kifejezve szíveskedjenek leadni 2022. szeptember 28-án 12.00 óráig a Szigligeti Közös Önkormányzati  Hivatalban.

Az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

Szigliget, 2022. szeptember 22.                               

Balassa Dániel s.k.
polgármester

Találatok: 2154
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd