ÉRHÁLÓZAT-VIZSGÁLAT ÉS GYOMOR-ÉS BÉLDAGANATSZŰRÉS

Készült: 2012. november 07. szerda

 

 

ÉRHÁLÓZAT -VIZSGÁLAT ÉS
GYOMOR-ÉS BÉLDAGANATSZŰRÉS

 

ÁRA: 3500 FT / A KETTŐ EGYÜTT/,
CSAK ÉRHÁLÓZAT-VIZSGÁLAT: 2400 FT.
CSONTSŰRŰSÉG-MÉRÉSRE IS VAN LEHETŐSÉG: 3500 FT

HELYSZÍN: SZIGLIGET, BÁSTI LAJOS KÖZÖSSÉGI HÁZ, KOSSUTH U. 23.

2012. NOVEMBER 19. /HÉTFŐ/ 8 - 16.30-IG.

BEJELENTKEZÉS: 06-30- 62-90-331 TELEFONSZÁMON

15 PERCENKÉNT KERÜLNEK SORRA A PÁCIENSEK, NEM KELL SORBAN ÁLLNI!

ÉRHÁLÓZAT-VIZSGÁLAT: Az érszűkület kialakulását a következő tényezők nagyban elősegítik: dohányzás, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, cukorbetegség, túlsúly, mozgáshiány és mozgásszegény életmód, folyamatos stressz és kisebb mértékben egyes genetikai faktorok. Az érszűkület leggyakoribb oka az érelmeszesedés, melyet az erek falán lerakodó káros, zsírtartalmú anyagok okoznak. Emiatt az érfalak megvastagodnak, rugalmatlanná válnak és elmeszesednek. Ez egy hosszantartó folyamat és az idősödés is szerepet játszik benne. Az érelmeszesedés által okozott érszűkület érintheti az agyat, a szívet, a vesét, a végtagokat. A érszűkülettől szenvedőknél megnő a szívinfarktus vagy a stroke (szélütés) kockázata. Az érelmeszesedés a láb verőereiben a leggyakoribb.

A vizsgálatok nyugalmi fekvő állapotban történnek, a jobb karra egy mandzsettát teszünk és a computer elkezd dolgozni,amely az egész test érhálózatát átvizsgálja. Kimutatja az érelmeszesedést, az érszűkületet, ill. annak mértékét és a hajszálerek árjárhatóságát is. Ezzel a vizsgálattal megelőzhető az agyvérzés, a szívinfarktus, amit ugye a szervezet nem jelez előre és korosztálytól függetlenül kialakulhat!

BÉLRÁKSZŰRÉS:

Mindenki kap egy csomagot, amibe otthon kell beletenni a székletmintát és 2 héten belül vissza kell küldeni a megadott címre. Ott kiértékelik, hogy van-e benne székletvér és daganatra utaló elváltozás. Probléma esetén felhívják!

Teljes körű orvosi komplex kivizsgálásra is van lehetőség, ez szombati napokon történik. 3 óra alatt „tetőtől-talpig”, várakozás és sorban állás nélkül. Állandó helyszíneink: Budapest, Debrecen, Győr, Kecskemét, Pécs, Miskolc, Zalaegerszeg. Vállalkozóknak, cégeknek teljes mértékben leírható az adóból.

Találatok: 1673
Our website is protected by DMC Firewall!