HVG

hvg.hu RSS
 1. A Samsung házon belül készült koncepcióját januárban már láthatta a közönség, a Samsung viszont most teljesen beállt a projekt mögé.
 2. Az Asus a jelek szerint már betöltötte a csőbe a játékosoknak szánt új mobilját, a ROG Phone 3-at. Erről egy benchmark-teszt eredménye és a Wi-Fi Alliance tanúsítványa árulkodik.
 3. Áprilisban nyitottak újra, de a koronavírus miatt most újra le kell állniuk.
 4. Még évekkel ezelőtt, a túlzsúfoltság megakadályozása érdekében vezették be ezt a gyakorlatot.
 5. Ha a járvány csillapodik is, a közösségi távolságtartás továbbra is velünk marad. A koronavírus többek szerint hosszú évekre, vagy akár örökre is megváltoztatta a világot. Az biztos, hogy hagyományos névjegykártyákat egy ideig még nem ajánlatos használni. Ilyenkor jöhet jól a digitális névjegy.
 6. Szerinte Dominic Cummingsnak nem volt más választása, mint elhagyni a karantént.
 7. A férfinál elvégzett gyorsteszt is pozitív lett.
 8. Már egy hónap sincs hátra az Apple fejlesztői konferenciájáig, ahol rendszerint szinte minden kiderül operációs rendszereik idei új funkcióiról. Csakhogy idén az elmúlt hónapokban már szinte minden kiderült.
 9. Százból mindössze két ember érzi úgy az élete felénél, hogy ha mindent elölről kezdhetne, akkor sem változtatna semmin. Az idén jubiláló HVG Extra Pszichológia magazin felmérést végzett arról, hogy kiket érint leginkább az életközepi válság, és melyek a legszembetűnőbb jelei.
 10. A hónapokig tartó kényszerű bezártság után a világ számos pontján, a szabályok betartásával ugyan, de már szabadabban mozoghatnak az emberek. A kijárási korlátozások gyökerestől felforgatták a mindennapokat, született azonban néhány olyan inspiráló történet, amely a karantén elmúltával is velünk maradhat majd.
 11. A teniszező tagadja a vádakat.
 12. Hiába van valakinek élő előfizetése, ha nem néz vele filmeket, nem fog pénz levonni a Netflix.
 13. Elbeszélgette az időt.
 14. A magas órajelen működő RAM-ok nem olcsók, a felső kategóriába tartozók pedig azoknál is drágábbak. E szint fölött helyezkednek el a G.Skill valóban gyors újdonságai.
 15. Azt mondta, nehéz helyzetben van. A rendőrök elfogták.
 16. Korai fázisban adagolva a Japánban törzskönyvezett Avigan nevű, favipiravir összetevőjű gyógyszer alkalmasnak látszik arra, hogy eltüntesse az új típusú koronavírust a garat- és orrváladékból - közölte a gyógyszer hazai klinikai vizsgálatát koordináló konzorciumot vezető Pécsi Tudományegyetem (PTE) vasárnap.
 17. Az illető a rendőrség szerint megszegte a kijárási korlátozás szabályait és a közlekedési szabályokat is.
 18. Tudományosan is igazolták, hogy aki este hat óra után eszik, az nemcsak hogy nagyobb valószínűséggel hízik el, hanem könnyebben lesz cukorbeteg is.
 19. A rendőrség szakértők segítségével vizsgálja az ügyet.
 20. A kacsamentés már a múlté, most egy rókának volt szüksége a BKK segítségére.
Our website is protected by DMC Firewall!