HVG

hvg.hu RSS
 1. Kampányt indított a rendőrség a 112-es segélyhívó helyes használatáról – olvasható az infostart.hu-n.
 2. A közös kép a Facebookra került.
 3. Az évszázad közepére várhatóan megháromszorozódik a demenciával élők száma világszerte – figyelmeztetett az Egészségügyi Világszervezet (WHO), amely az aggasztó adatok fényében első ízben fogalmazott meg irányelveket az időskori elbutulás kockázatának csökkentésére vonatkozóan.
 4. Egyúttal három sajtó-helyreigazítást is küldött.
 5. A nyugatról kelet felé áramló, minden lehetséges árut megmozgató, olcsósított szerelvényeken egyre elképesztőbb megoldásokat lehet látni.
 6. A robotépítő mérnökként dolgozó James Bruton szabadidejében szívesen készít robotos videókat. Ezúttal egy különleges szerkezetet hozott össze.
 7. Már eldöntött kérdés, hogy Törökország Sz-400-as légvédelmi rakétarendszert vásárol Oroszországtól - jelentette ki Recep Tayyip Erdogan török elnök, azt is jelezve, hogy Ankara és Moszkva a jövőben közösen fog gyártani Sz-500-as rakétarendszereket.
 8. Bajban vannak a német autógyárak és ezt Magyarország is megérezheti; közel két évtizedes rekordot döntött a GDP-növekedésünk; Mészáros Lőrincnek két rossz napja is volt. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
 9. Nincs ennél régebbi autó, melyen ott virítana a Porsche név, ennek megfelelően várhatóan sok-sok millió euró ellenében cserél majd gazdát a 80 éves sportkocsi.
 10. Alig van ország az EU-ban, ahol kevesebb felnőtt képzi magát, mint nálunk.
 11. Vasárnap ül le újra beszélni az elnök és a kancellár, hogy a következő lépésekről tárgyaljanak.
 12. Egy társasházban riasztott a szén-monoxid-érzékelő, négyen kerültek kórházba.
 13. A népek és nemzetek Európáját hirdette meg az EU-t eddig uraló "elittel" szemben Matteo Salvini az olasz kormánypárt, a Liga vezetője szombaton Milánóban, az európai szuverenista erők közös EP-választási kampányzáróján.
 14. Jelentősen csökkentheti a műtéti kockázatot az új szimulátor.
 15. A Premier League és a Ligakupa megnyerése után az angol FA Kupát is elhódította a Manchester City labdarúgócsapata, amely a sorozat szombati döntőjében 6-0-ra győzte le a Watfordot.
 16. Ötös nem volt a héten a lottón, de a négytalálatos szelvényekre is fizettek közel másfélmillió forintot.
 17. Belebukott az osztrák kormány az alkancellár botrányába.
 18. Elérhetővé vált a SanDisk új, 1 TB-os microSD-kártyája, amin nagyon sok minden elfér. Igaz, meg is kérik az árát.
 19. Ezúttal a Radnóti Színházban bukkant fel az idióta szabályokkal mindig szembeszállni kész McMurphy, akit azonban most úgy formál meg Vilmányi Benett, mint eddig még senki.
 20. Tükörsima meccs volt a Budapesten rendezett döntő.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd